Projecten

Jarenlange ervaring bij uitvoering en inspecties van restauratie-, onderhoud- en nieuwbouwprojecten.

Regio

Wij werken voornamelijk in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant.

Tarieven

Direct telefonisch opvraagbaar.

Veiligheid

Het is mogelijk om een veiligheidsscan van uw woning te laten maken. Hierbij worden balkons, trappen, terrassen en dergelijke onder de loep genomen om te kijken of deze gevaar kunnen opleveren voor u of uw huisgenoten.

Referenties

“Voordat we definitief ons huis kochten, hebben we door Housepride een bouwkundige keuring laten uitvoeren. We waren heel erg blij met de deskundigheid en volledigheid van de inspectie en het keuringsrapport. Er werd ruim de tijd genomen voor de keuring en iedere vierkante meter werd zorgvuldig geïnspecteerd. Al snel werd duidelijk dat de keurder (dhr. Huib Hoogmoed) veel ervaring had en dat hij wist waar hij over sprak. Hij wist waar de knelpunten zaten van de woning en dat gaf ons direct een veilig gevoel. De keuring bracht zelfs een aantal gebreken aan het licht waar wij zelf nooit achter zouden komen. Door het goed in kaart brengen van de onvolkomenheden van de woning en de geraamde kosten om het te herstellen hebben we nog een aanzienlijk bedrag van de vraagprijs afgekregen. Zonder deze keuring was dat niet gelukt. Wij zijn erg tevreden over de prijs en kwaliteit en kunnen de bouwkundige keuring van Housepride aan iedereen aanbevelen die overweegt een woning te kopen.”

— Timon Sloots —

“Bijzonder enthousiast waren wij over de snelle beschikbaarheid van onze woonhuiskeuring. Binnen drie dagen was Housepride aanwezig en hadden wij het bouwkundig rapport in huis. Ook de deskundigheid en volledigheid van het onderzoek gaf ons veel vertrouwen. Het totale rapport heeft ons doen besluiten de woning niet te kopen, omdat waarschijnlijk een funderingsprobleem de oorzaak was van de vele scheuren in gevel en binnenmuren.
Een keuring van een volgend huis heb ik ook door Housepride laten uitvoeren. We kunnen deze firma van harte bij anderen aanbevelen.”

— M. van Reij —